Preskocit navigáciu

Záujmové združenia sú naďalej v centre pozornosti


Záujmové združenia sú naďalej v centre pozornosti

Na pravidelnom stretnutí zorganizovanom 3. júla privítal náčelník Generálneho štábu OS SR zástupcov záujmových organizácií a združení. Pre generálporučíka Zmeka išlo o prvé stretnutie so zástupcami združení, ktoré významnou mierov napomáhajú k budovaniu pozitívneho obrazu ozbrojených síl vo verejnosti. Zároveň napomáhajú udržiavať kontakt s bývalými profesionálnymi vojakmi a zamestnancami po ich odchode zo služobného pomeru.
Medzi významné body rokovania patrilo oboznámenie zástupcov združení s plánom ďalšej spolupráce, ako aj rozvoja ozbrojených síl na najbližšie obdobie.
Generálporučík Zmeko vo svojom príhovore prítomných ubezpečil o plnej podpore naplánovaným aktivitám, ako aj jeho osobnej zainteresovanosti na podpore úzkej spolupráce ozbrojených síl a verejnosťou, kde je práve činnosť záujmových združení kľúčová.


Záujmové združenia sú naďalej v centre pozornostiZáujmové združenia sú naďalej v centre pozornostiZáujmové združenia sú naďalej v centre pozornostiZáujmové združenia sú naďalej v centre pozornostiZáujmové združenia sú naďalej v centre pozornostiv 2Záujmové združenia sú naďalej v centre pozornostiv 2Záujmové združenia sú naďalej v centre pozornostiv 2Záujmové združenia sú naďalej v centre pozornostiv 2Záujmové združenia sú naďalej v centre pozornosti 3

Autor: OOd NGŠ , Foto: OOd NGŠ-PP - Dátum: 03.07.2018
Čítanosť: 5323
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share